Locatie:
Toronto

Bedrijf:
Meerdere bedrijven

Functie:
Web Developer

Start functie:
Heel het jaar door

Contact:
+31 (0) 621542215

Web Developer

Future Aces gelooft dat persoonlijke ontwikkeling centraal staat in het leven. Hoe word ik morgen een betere versie van mezelf? Het antwoord op deze vraag vind je aan de rand van je comfort zone. Dus daag jezelf uit. Shake up your routine and do something different!

Ben jij een avonturier in hart en nieren? En toevallig ook nog een expert in web development? Met ons Global Aces Program maken wij je dromen waar. Werken aan uitdagende projecten in Nederland én het buitenland en tussendoor nog ruimte hebben voor de reis van je leven. Zeg nou zelf, klinkt goed toch?

  • Front-end Developers, Back-end Developers en Full-stack Developers gezocht!
  • Mogelijkheden via het Global Aces program maar ook voor tijdelijke of vaste functies in het buitenland.
  • Het Global Aces programma confronteert en daagt je uit, we zoeken daarom young professionals die intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf als persoon te ontwikkelen. Zelfinzicht, durven te falen en doorzettingsvermogen zijn nodig om de eindstreep te halen.

Personal Growth
Het Global Aces progam geeft je de skills om uit te blinken op het werk. Een fancy woord daarvoor is duurzaam presteren, hiervoor zijn een aantal softskills en factoren cruciaal. Zelfinzicht & Zelfreflectie, Aanpassingsvermogen, Intrinsieke motivatie, Vitaliteit en Talent & Organisatiefit. Een top notch developer moet natuurlijk de nieuwste technieken machtig zijn, je krijgt daarom een persoonlijk budget waarmee jij zelf achter het stuur zit van je inhoudelijke ontwikkeling.

We gaan gedurende 2,5 jaar aan de slag gaan met je persoonlijke ontwikkeling totdat je de titel “Global Ace” verdient hebt. Kwaliteit staat altijd centraal in dit intensieve ontwikkelingsprogramma, daarom laten we jaarlijks maar enkele web developers toe.

  • Je beschikt over een HBO werk en denkniveau;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als webdeveloper;
  • Je bent een eindbaas in minstens één van de volgende programmeertalen: PHP, C#, JavaScript, C++, Python, Java, Ruby;
  • Ervaring met vergelijkende frameworks als: Angular, React, Vue.js, Node.js, Ruby on Rails, Django, .Net;
  • Ervaring met de SCRUM methodiek, DevOps is een pré
  • Ervaring met testen en/of design zou erg tof zijn!;
  • You speak vloeiend Engels en Nederlands;

 

Wat bieden wij
Jouw ontwikkeling staat centraal bij Future Aces, daarom zorgen we goed voor onze werknemers. We bieden je natuurlijk een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket, opdrachtgevers die bij je passen en voldoende aandacht, dat is volgens ons de basis. Het belangrijkste is echter dat deelname aan het Global Aces Program je leven echt zal veranderen. Letterlijk! It broadens your mind en ontwikkelt je als persoon.

Are you ready to embark on an adventure?

Ready for the shift?

Drop us a line

copyright Future Aces 2018

twitter

instagram

copyright Future Aces 2018

facebook
linkedin
twitter
instagram