Droom jij ervan om te groeien op persoonlijk en zakelijk vlak? Dan is het Global Aces Program op je lijf geschreven. Je krijgt namelijk de kans aan uitdagende projecten te werken in Nederland én in de snelst groeiende tech hub van de wereld, Toronto in Canada. Tussendoor de bedrijven door is er ook nog ruimte om de reis van je leven te maken. En eenmaal terug in Nederland gaan we samen op zoek naar je droombaan.

Toekomstige uitblinkers

Onze naam Future Aces zegt het al. Het Global Aces Program is opgericht voor ambitieuze developers die willen uitblinken, duurzaam presteren noemen we dat. Om duurzaam te presteren, is een aantal eigenschappen en factoren cruciaal. Zelfinzicht & zelfreflectie, aanpassingsvermogen, intrinsieke motivatie, vitaliteit en talent & organisatiefit. Gedurende zo’n 2,5 jaar gaan we aan de slag met de ontwikkeling van deze softskillset. Ook krijg je een persoonlijk budget voor inhoudelijke cursussen en trainingen, zodat je jezelf de nieuwste technieken eigen kunt maken.


traject of the aces

personal growth

Het Global Aces Program is opgericht om jou als jonge, ambitieuze web development professional duurzaam te laten presteren in organisaties. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er een aantal eigenschappen en factoren is dat zorgt voor een duurzame prestatie, namelijk zelfinzicht & zelfreflectie, aanpassingsvermogen, intrinsieke motivatie, vitaliteit en talent & organisatiefit. Deze punten staan dan ook centraal in het persoonlijke ontwikkelingsprogramma van Global Aces.

Talent & organisatiefit

Future Aces gelooft dat het juiste karakter en een goede fit met de organisatie minstens zo belangrijk zijn als diploma’s of ervaring. Om te beoordelen of je bij een organisatie past, dien je eerst inzicht te hebben in je persoonlijkheid, drijfveren en talenten. Vandaar dat we dit samen gaan onderzoeken.

Zelfinzicht & zelfreflectie

Nieuwsgierigheid naar het waarom van je eigen mogelijkheden en onmogelijkheden leidt tot zelfinzicht. Dankzij dit inzicht in je handelen, denken en voelen, ga je je eigen gedrag begrijpen en er kritisch naar kijken. Als je gaat werken en reizen in het buitenland, kom je gegarandeerd voor persoonlijke uitdagingen te staan. Uitdagingen die ervoor zorgen dat je jezelf beter leert kennen. Deze praktijkervaringen aangevuld met trainingen helpen je verder met het ontwikkelen van zelfinzicht en reflectie.

Aanpassings vermogen

Onder aanpassingsvermogen verstaan we efficiënt blijven werken onder wisselende omstandigheden, door je steeds aan te passen aan de omgeving, taken, verantwoordelijkheden, en/of mensen. De enige constante factor is verandering. Door innovaties verandert de wereld continu en dit vraagt om flexibiliteit. Global Aces trekt je uit je comfort zone en plaatst je in nieuwe situaties. Situaties die je uitdagen. Zo zorgt werken in een vreemd land met andere omgangsstijlen, talen en mensen ervoor dat je jezelf leert aanpassen aan verschillende omstandigheden.

Vitaliteit

Vitaliteit is de goede geestelijke en lichamelijke gesteldheid van een persoon. Besteed jij genoeg aandacht aan je gezondheid? Aan regelmatig sporten, het reduceren van stress en gezond eten? Tijdens het ontwikkelingsprogramma nemen we je levensstijl onder de loep. Vanuit daar komen er concrete actiepunten waar je mee aan de slag gaat.

Intrinsieke motivatie

Als je intrinsiek gemotiveerd bent, doe je iets omdat je het zélf graag wilt, niet omdat je van buitenaf wordt gestimuleerd. Via het Global Aces Program werk je aan het creëren van zelfinzicht. Inzicht in je talenten, drijfveren en voorkeuren zorgt ervoor dat je een baan en organisatie kunt kiezen die daarbij aansluiten. Hierdoor ontstaat intrinsieke motivatie, je doet namelijk werk dat echt bij je past.

Inhoudelijke ontwikkeling

Programmeertalen, frameworks, bibliotheken en andere technieken volgen elkaar in rap tempo op. Door alle nieuwe technieken is het essentieel jezelf te blijven ontwikkelen. Aangezien elke developer een andere voorkeur heeft, maken we een trainingsprogramma op maat. In overleg met je opdrachtgever volg je trainingen en opleidingen die je direct kunt toepassen in de praktijk. Uiteraard wordt hiervoor een budget beschikbaar gesteld.

Vacatures

In 1919 schreef de Duitse Filosoof Hermann von Keyserling het boek ‘Travel Diaries of a Philosopher’. Het boek werd wereldberoemd door zijn stelling ‘The shortest path to oneself leads around the world’. Bijna 100 jaar later heeft de studie van de Rice University over het effect van werken in het buitenland aangetoond dat deze stelling een feit is. Jezelf blootstellen aan nieuwe culturen en omgevingen zorgt voor meer vertrouwen en inzicht in wie je bent als persoon.

adventures are

the best way

to learn

adventures are

the best way

to learn

Just recently, in its 2016 analysis, U.S.-based Expert Market ranked the Toronto Region third of 20 global tech hubs in which to live and work, ahead of San Francisco’s Silicon Valley, Boston and Tel Aviv. This proves that the unmatched quality of living in the region contributes to its overall attractiveness for businesses to relocate or expand operations. Because you don’t work all day, every day – the Toronto Region provides the right balance of opportunity and lifestyle for you and your family. – JanWillem Gille, Director Toronto Global

copyright Future Aces 2018

twitter

instagram

copyright Future Aces 2018

facebook
linkedin
twitter
instagram