why choose

future aces

De toekomst vraagt erom
Jongeren kiezen tegenwoordig massaal voor het buitenland. Waarom? Omdat ze geloven dat kennismaken met nieuwe situaties, culturen en mensen cruciaal is in je ontwikkeling als persoon. Wij van Future Aces geloven dit ook.

Uniek ontwikkelingsprogramma
Het Global Aces Program is het eerste en enige ontwikkelingsprogramma dat werken en reizen combineert met uitdagende projecten in Nederland en het buitenland. Ons programma daagt uit, confronteert en geeft ambitieuze young professionals de kans zichzelf te ontwikkelen. En u als bedrijf de kans hier deel van uit te maken.

Match voor nu én straks
We streven ernaar een duurzame match te creëren tussen onze werknemer en uw organisatie. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan mag u de werknemer van Future Aces bij het afronden van het ontwikkelingsprogramma zelf een dienstverband aanbieden.

 

Alleen de besten zijn goed genoeg
Future Aces levert toptalent. Het Global Aces Program opent haar deuren jaarlijks voor een handjevol professionals omdat kwaliteit boven kwantiteit gaat. We zijn continu op zoek naar de aces in spe, zodat we u kunnen voorzien van personeel dat duurzaam presteert.

Dat maakt het verschil
De meeste bedrijven selecteren nieuwe medewerkers op basis van werkervaring en opleiding. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt echter dat deze factoren minder invloed hebben op duurzaam presteren dan we denken. Vanuit Future Aces trainen en ontwikkelen we daarom competenties waarmee uw toekomstige werknemers wél het verschil gaan maken.

Relatie vóór winstmaximalisatie
Winstmaximalisatie leidt binnen bedrijven vaak tot beslissingen die contraproductief zijn. Targets en interne profilering zorgen ervoor dat de behoefte van uw klant niet meer centraal staat, hierdoor brokkelen relaties af. Bij Future Aces sturen we op een balans tussen de werknemer, u en Future Aces, met een langetermijnrelatie als uitgangspunt.

Web development
Onze front-end developers, back-end developers en full stack developers ontwikkelen de volgende competenties:

 

Nieuwsgierigheid naar het waarom van eigen mogelijkheden en onmogelijkheden leidt tot inzicht in handelen, denken en voelen en een kritische kijk op eigen gedrag.

Dankzij hun hoog adaptief vermogen zijn ze in staat de uitdagingen en kansen van morgen op te pakken.

De web developers zijn vitaal en zich bewust van de mentale taakeisen die aan hen gesteld worden.

Onze toegewijde professionals zijn van binnenuit gemotiveerd en willen zich graag ontwikkelen.

Het juiste karakter en de goede fit met uw organisatie zijn vele malen belangrijker dan hun diploma’s of ervaring.

Programmeertalen, frameworks, platformen en andere technieken volgen elkaar in rap tempo op. Onze developers blijven continu bij.

working abroad

broadens the mind

working abroad

broadens the mind

copyright Future Aces 2018

twitter

instagram

copyright Future Aces 2018

facebook
linkedin
twitter
instagram