Onze core business
In de kern helpen we jonge ambitieuze IT-professionals aan een onvergetelijke tijd in het buitenland. We halen ze uit hun comfortzone en zorgen voor een life changing experience, waarin ze een grote persoonlijke en zakelijke ontwikkeling doormaken. Dit doen we met ons Global Aces ontwikkelingsprogramma én met bemiddelingen naar stageplaatsen en tijdelijke en vaste functies over de hele wereld.

Onze droom
Het aanbieden van een life changing experience! Daar gaan we voor. Het is onze ultieme droom om de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van young professionals een boost te geven door het aanbieden van buitenlandse werkervaring.

Visie zonder grenzen
Iedereen weet het: de wereld globaliseert. Economieën raken met elkaar verweven. Ook door de toenemende digitalisering, verbeterde infrastructuur en nieuwe communicatiemiddelen wordt de wereld kleiner, en feitelijk steeds groter voor ons Nederlanders! Aangezien we één global city worden, waarom zouden we onszelf dan beperken tot de grenzen van Nederland?

Ook young professionals moeten zich ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende wereld om aantrekkelijk te blijven voor topondernemingen. Het is onze overtuiging dat deze persoonlijke ontwikkeling wordt bereikt door hard werken. Jezelf blootstellen aan nieuwe omgevingen en leren omgaan met veranderingen, geeft je het zelfinzicht en reflectievermogen dat nodig is om te groeien als mens.

Het Global Aces Program geeft hier invulling aan door jonge professionals te prikkelen en uit te dagen in nieuwe organisaties, culturen en situaties. De ontwikkeling die ze in de praktijk doormaken, leidt tot geluk en duurzame prestaties bij organisaties. En dat is waar we het voor doen.

Onze kernwaarden

Growth
Alles wat we doen, staat in het teken van groei. Wij geloven namelijk dat persoonlijke ontwikkeling centraal staat in het leven.

Courage
Wij geloven dat het leven voor 10% bepaald wordt door omstandigheden en gebeurtenissen die je overkomen. De overige 90% wordt bepaald door hoe je ermee omgaat. Je leven inrichten zoals jij dat wilt? Daar is een flinke dosis moed en lef voor nodig!

Respect
Bij Future Aces gaan we met elkaar om op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Wij geloven namelijk dat dit cruciaal is in een cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling een grote rol speelt.

adventures are

the best way

to learn

adventures are

the best way

to learn

copyright Future Aces 2018

twitter

instagram

copyright Future Aces 2018

facebook
linkedin
twitter
instagram